Pod Acoperire Cuiejdi Semnal Poarta Strand Statie autobuz

Locuinte unifamiliale

Locuinte colective

Spatii publice

Amenajari Interioare

Amenajari Urbane

Semnal intrare directia Roman

Asa cum orasul in sine este o ingemanare intre vechi si nou, obiectivul de fata ia nastere din combinarea a doua piese diferite atat ca materiale de constructie, structura si finisaje, cat si ca simbolistica in timp si spatiu.

Poarta vechii cetati a Petrodavei reprezinta simbolic istoria orasului, in timp ce sageata ce o intregeste reprezinta prezentul si viitorul pe care ni-l dorim, o dezvoltare cat mai rapida si puternica a orasului.

Semnalul contine piese obligatorii de simbolistica reprezentativa: stema municipiului, caseta luminoasa cu harta orasului pe care sunt reprezentate marit puncte turistice importante ale zonei, caseta luminoasa cu orasele infratite.

Semnal intrare in Piatra Neamt - Roman

Semnal Oras Piatra Neamt 1 Semnal Oras 1

Semnal intrare in Piatra Neamt - Bacau

Semnal Oras Piatra Neamt 2 Semnal Oras 2

Semnal intrare directia Bacau

Din punct de vedere constructiv, arcul realizat dintr-o structura tridimensionala metalica se pastreaza, pe el vor fi amplasate literele luminoase. Folosind structura existenta si intarind-o, unul din picioarele acestui semnal se transforma in flesha luminoasa inalta, in timp ce celalalt se va imbraca intr-o coaja de beton si se va finisa cu piatra naturala. Deasemenea, cei trei stalpi metalici cu lumina sunt prinsi intr-un soclu realizat din beton.