arh. Roxana Vadeanu

arh. Marius Vadeanu

Ro

En

Fr

De

Conceptul CREATIV PROIECT reprezinta materializarea ambitiei profesionale a doi tineri arhitecti, Roxana si Marius Vadeanu. Pasiunea pentru arhitectura, seriozitatea si dorinta de a reusi au stat la baza unei intreprinderi al carei succes reprezinta astazi o garantie pentru viitor.

Arhitectii CREATIV PROIECT sunt absolventi ai Facultatii de Arhitectura G.M. Cantacuzino din Iasi, centru de traditie unde de-a lungul celor 6 ani de studiu se pune accent mai ales pe lucrul in echipa si originalitate. Dupa absolvire au urmat cei doi ani de stagiatura sub indrumarea unor arhitecti cu experienta. Participarea la expozitii si proiecte internationale inca din timpul facultatii (printre altele, o bursa Erasmus la Technische Universiteit Eindhoven), formarea continua si dorinta de a pune in practica o viziune noua, moderna si optimista au stat la baza infiintarii firmei CREATIV PROIECT in anul 2005.

Anii de lucru care au urmat ne-au oferit experienta in realizarea de proiecte diferite ca anvergura, de la realizarea de locuinte, in sistem unifamilial ori colectiv, pana la programe publice cum ar fi scoala, gradinita, sedii de birouri, sediu primarie, dar si programe de constructii industriale, hale depozitare ori productie.

Astazi cuvintele cheie care ne caracterizeaza sunt profesionalism, comunicare, experienta, informare, perfectionare si consiliere.

Suntem membri OAR (Ordinul Arhitectilor din Romania) si ne implicam activ in proiecte care sa duca la cresterea calitatii activitatii profesionale si promovarea unor concepte moderne, originale si de viitor.

Bine ati venit pe situl CREATIV PROIECT !

Speram sa gasiti aici toate informatiile necesare (despre servicii, portofoliu, echipa) pentru a va decide sa ne contactati.