Pod Acoperire Cuiejdi Semnal Poarta Strand Statie autobuz

Locuinte unifamiliale

Locuinte colective

Spatii publice

Amenajari Interioare

Amenajari Urbane

In urma modernizarii si reabilitarii strandului municipal s-a hotarit amplasarea unui sistem de acces modern in incinta acestuia.

Poarta de acces are un design specific astfel incat ea sa poata deveni un simbol al strandului municipal : obiect unicat, finisat cu materiale specifice zonei, o combinatie intre elemente moderne si traditionale.

Constructia se defineste printr-o structura metalica realizata sub forma unui arc de cerc, ce se sprijina la capete pe stalpi, unul realizat de asemenea din structura metalica si celalalt din beton.

Poarta Strand Piatra Neamt

Poarta Strand 1 Poarta Strand 1

Poarta Strand 2 Poarta Strand 2

Poarta Strand 3 Poarta Strand 3

Poarta Strand 4 Poarta Strand 4

Volumetria ansamblului propus este una moderna, ea fiind in concordanta cu functiunea spatiului construit existent in incinta, iar materialele de constructie si finisajele folosite subliniaza nota de modernitate adusa spatiului construit, existent si nou propus.

Folosirea combinatiei de finisaje de piatra naturala si placi de alucobond alatura doua tendinte, una traditionala specifica zonei, si una moderna, de viitor, iar forma arhitecturala a portii aduce un plus de dinamicitate zonei.