Spatii cazare: Pensiune la munte Cabana

Locuinte unifamiliale

Locuinte colective

Spatii publice

Amenajari Interioare

Amenajari Urbane

Suprafata construita: 337mp

Suprafata desfasurata: 1011mp

Zona de intrare a pensiunii cuprinde spatiile de hol de primire si camera de zi (asteptare, petrecere timp liber), receptie-bar, sala de servire a mesei (restaurant) si accesul spre etajele superioare intr-un circuit liber, continuu si usor de parcurs.

Zona de luat masa, ca spatiu de alimentatie dar si de recreere, se afla in directa legatura cu spatiul bucatariei si al barului, deschizandu-se deasemenea in mod direct catre o terasa exterioara, pentru servirea mesei in aer liber atunci cand vremea prielnica o permite. Orientata spre est, terasa este deasemenea protejata prin intermediul unei pergole de lemn.

Tot la nivelul parterului se afla amplasata si o camera de zi, spatiu multifunctional de asteptare, odihna, recreere, petrecere a timpului liber cu diferite activitati ce nu includ servirea mesei. Acest spatiu este dotat cu televizor, locuri de stat si masute, este deservit de bar, dar nu si de bucatarie.

Pensiune la munte

Pensiune munte 1 Pensiune munte 1

Pensiune munte 2 Pensiune munte 2

Pensiune munte 3 Pensiune munte 3

Pensiune munte 4 Pensiune munte 4

Pensiune munte 8 Pensiune munte 8

Etajul are ca functiune principala zona de cazare formata dintr-un numar de opt camere dotate cu grup sanitar propriu cu vas de wc, lavoar si dus, si un apartament (camera de zi, dormitor, grup sanitar). Fiecare camera de cazare va avea cate doua paturi sau cate un pat dublu, adapostind in final un numar de 18 turisti. Pe acelasi nivel este amenajat si un oficiu pentru depozitarea lenjeriei si mobilierului suplimentar necesar zonei de cazare turistica.

Mansarda cuprinde deasemenea zona cu camere de cazare, fiind amenajata cu patru camere cazare si trei apartamente, fiecare dotate deasemenea cu grup sanitar propriu. Fiecare camera de cazare, atat la nivelul etajului cat si al mansardei, beneficiaza de iesire intr-un balcon propriu.