Proiectare constructii civile si industriale

Studii amenajare teritoriu

Amenajari interioare

Studii geotehnice

Amenajari interioare

Spatiul in care traim, lucram, in care ne intoarcem zi de zi, acasa. Fiecare dintre noi isi exprima individualitatea si caldura interioara in acest loc pe care ni-l dorim cu totii primitor, functional, practic si placut. Ochiul experimentat al unui arhitect, specialist in design interior sau amenajari interioare, va poate transforma dorintele in realitate. Fie ca e vorba de casa, birou, spatiu comercial sau public, viziunea unui arhitect ofera garantia armoniei intre aspectele functionale si estetice, o imbinare coerenta intre forme, culori, lumina, materiale.

CREATIV PROIECT va ofera informatii si consiliere pentru a va ajuta sa obtineti o abordare coerenta stilistic si solutii concrete pentru a exprima o viziune estetica adaptata personalitatii dumneavoastra. Din punct de vedere practic, suntem mereu la curent cu cele mai inovatoare solutii tehnice din domeniul amenajarilor si designului interior.

In urma discutiilor si schimbului de idei, veti putea vizualiza cu ajutorul calculatorului sub forma de simulare solutiile propuse. Aveti astfel posibilitatea punerii la punct a tuturor detaliilor privind alegerea materialelor, a sistemelor de iluminat, a mobilierului, pentru care se poate realiza daca este cazul proiect de executie mobilier la comanda. Indiferent de complexitatea, mai mare sau mai mica, a proiectului de design interior pe care il aveti in vedere, veti avea numai de cistigat prin colaborarea cu CREATIV PROIECT. In sectiunea Portofoliu a sitului puteti vedea citeva dintre proiectele noastre de amenajare interioara.

"Arhitectura este sculptură locuită."

Constantin Brancusi